tirsdag 3. juli 2012

Sommerutfordringene 2012

Sommeren er over oss (i hvert fall på kalenderen), og da er det tid for sommerutfordringer igjen! I fjor ga jeg dere som lesere av bloggen mulighet til å foreslå og stemme over ulike sommerutfordringer. Jeg klarte å gjennomføre den tyngste, nemlig Nordmarka på langs, men de tre andre ble det ikke noe av. Jeg har derfor tenkt å gjennomføre alle fire sommerutfordringene i år, inkludert en reprise av Nordmarka på langs! Dermed får du som ikke kunne være med i fjor muligheten til å delta i år!

Jeg har ikke endelig lagt timeplanen for sommeren ennå, men det blir ca én utfordring hver uke fra og med neste uke. Timinga kommer til å avhenge litt av om/når de originale forslagsstillerne har lyst til å være med også. Si gjerne fra i kommentarfeltet om du har lyst til å være med på noe, og i så fall hva og når!

Aktivitetene vi minimum kommer til å forsøke å gjennomføre, er:

Nordmarka på langs
En dagstur på 3,8 mil, fra Harestua til Sognsvann. Vi brukte 12 timer fra start til mål i fjor, men det kan godt være det er mulig å gjennomføre raskere. Det er viktig å ikke bære for tungt, men samtidig ha med seg nok vann, niste, gnagsårplaster og et ekstra par sko - i tillegg til en varm genser og evt regnjakke hvis det ser sånn ut. Dette er Den store styrkeprøven for oss som ikke er i toppform, men det er fullt gjennomførbart! (Og ikke minst en flott tur!) Viktig å ikke gå for hardt ut, men holde jevnt sig hele veien. Vær forberedt på stive bein.

Yoga i Frognerparken
Strekk og pust! Hver torsdag er det visst yoga i Frognerparken, og alt man trenger å ta med er en matte. Jeg har ikke prøvd før, men en gang må vel være den første!

Trappene til topps i Oslo Plaza
Hva er vel bedre enn litt utsikt over Bjørvika som vokser fram? Det kan man få på toppen av Oslo Plaza. Catchen? Du må være med å gå opp! 34 etasjer; 110 meter. Usikker treningseffekt, men garantert stive bein mot slutten, før man slår seg ned i baren for en drink!

Bodypump-time
En blanding av styrketrening og aerobic som visstnok skal være fryktelig slitsom. Alt du trenger er inngangsbillett og treningstøy, samt å få reservert plass på timen. Muligens på Skullerud Sportssenter.

Dette fyller fire uker - men sommeren er lengre - kom gjerne med et par forslag til om du har!

2 kommentarer:

  1. Sommerutfordring er genialt. SiO (studentidretten) har 4 ulike Yogakurs i sommer. To økter ukentlig. Men du er kanskje på jakt etter noe som er mer sprelsk?

    SvarSlett
  2. jeg er med på nordmarka på langs :) har fortsatt planer om start på bråton og legge inn en overnatting underveis. ?

    SvarSlett